Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Dagelijks ovenvers brood

De geur van vers brood, koffiekoeken en pistolets komt u tegemoet wanneer u de ambachtelijke bakkerij Sven en Annick binnenwandelt. Elke dag opnieuw bieden we u een uitgebreid assortiment aan van knapperig en ovenvers brood.

Opteert u voor een stevig boerenbrood? Of gaat u toch voor een lichter speltbrood? U vraagt het, wij voorzien het! Als warme, ambachtelijke bakker maken wij het verschil met onze zelfbereide producten door de nodige aandacht te besteden aan het gistingsproces en aan het rust- en rijsproces van het brood voor we het in de oven plaatsen. We kunnen het niet genoeg benadrukken: in onze winkel in Retie en Kasterlee is alles ovenvers en met veel liefde voor onze stiel gemaakt. U proeft het ambacht als het ware in onze kraakverse broden, pistolets en andere producten.

Uitgebreid aanbod

De meesten onder ons eten elke dag wel een sneetje brood. In onze warme en sfeervolle zaak in Retie en Kasterlee gaan we elke dag gedreven aan de slag om onze klanten het lekkerste brood aan te bieden. In onze toog vindt u allerlei ambachtelijke broden gemaakt met verse ingredi├źnten. Groot of klein, wit of bruin, grijs of meergranen: wij bakken het allemaal zelf! Niet alleen brood maar ook voor chocolade, charcuterie, koffiekoeken en patisserie kunt u bij ons terecht.

Online bestellen

Bij ons kunt u genieten van wel twintig verschillende broden die allemaal met zeer veel liefde en vakmanschap bereid worden, en dat proeft u. Al meer dan vijftien jaar voorzien Sven Hofkens en zijn vrouw Annick Debie hun klanten van verse producten en knapperige broden.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment van broodsoorten of kom meteen langs om uw overheerlijke pistolets, sandwiches, koffiekoeken, banket en patisserie uit te kiezen. Maakt u liever uw keuze van thuis uit? Ook dat kan perfect! U kunt namelijk al onze producten heel eenvoudig online bestellen.

Broodautomaat

Met een eigen broodautomaat en als vaste leverancier van zeven AD en Proxy Delhaizes, kan iedereen in de streek proeven van de verrukkelijke producten van onze warme bakker.