Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Overheerlijke koffiekoeken

Op zondagochtend maken vele Belgen er een traditie van om langs te gaan bij de bakker voor lekkere koffiekoeken. In Retie worden zoetebekken bij Bakkerij Hofkens-Debie dan ook echt in de watten gelegd!

Onze koffiekoeken worden vervaardigd met echte boter. Kom uw keuze maken uit een ruim assortiment van boterkoeken, chocoladekoeken en nog veel meer. Bent u doorgaans wat later wakker en vreest u dat onze heerlijke koffiekoeken uitverkocht zijn wanneer u aan onze toonbank staat? No worries! Neem uw telefoon en laat ons even weten welke koffiekoeken we precies aan de kant moeten leggen voor u en uw gezin. Dan komt u uw koffiekoeken gewoon op een later tijdstip oppikken.

Bij Bakkerij Hofkens-Debie gaan we er prat op koffiekoeken aan te bieden die volledig voldoen aan uw wensen en voorkeuren: met bloemsuiker, ingebakken crème, pudding en chocolade, confituur, ingebakken krieken, frangipanne, gewoon droog, ronde en langwerpige met rozijnen, … De keuze is aan u.

Dagvers

De koeken worden elke dag opnieuw vers gemaakt in onze bakkerij. Zeg nu zelf… Wat is er lekkerder dan een smeuïge crèmekoek gevuld met pudding en een dun laagje chocolade? Puur genieten, als u het ons vraagt! We zorgen voor een groot assortiment zodat er voor elk wat wils is. Daarvoor komt u sowieso met plezier uit uw bed.

Maakt u liever uw keuze van thuis uit? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. U kunt al onze koffiekoeken vanaf nu ook makkelijk online bestellen. Zodra we uw bestelling online hebben ontvangen, pakken we alles in en zetten we uw bestelling met veel plezier voor u klaar.

Wij zetten alles voor u klaar

Aarzel niet om contact op te nemen met Bakkerij Hofkens-Debie in Retie en Kasterlee voor meer informatie over leveringen en bestellingen van onze koffiekoeken, evenals van brood, pistolets en sandwiches. U kunt bovendien ook manden bestellen met een mix van koffiekoeken voor een deugddoend, luxueus ontbijt.