Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Verse pistolets en sandwiches

Zoals elke warme bakker die zichzelf respecteert, heeft Bakkerij Hofkens-Debie meer in huis dan enkel klassiek brood. Als u een liefhebber bent van pistolets en sandwiches in Retie en Kasterlee, dan wordt u bij ons steevast in de watten gelegd. We bieden namelijk een enorm assortiment aan van onze specialiteiten: overheerlijke pistolets, croissants, koffiekoeken en sandwiches. Met andere woorden: ideaal voor een luie zondagochtend aan de royale ontbijttafel!

Onze pistolets worden met veel liefde en passie voor ons beroep gemaakt. Houdt u van zachte sandwiches? Of opteert u eerder voor knapperige keizerpistolets? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Al onze producten zijn bovendien dag- en ovenvers. Ideaal om uw (werk)dag mee te beginnen! Maak daarenboven uw keuze uit onze fijne charcuterie om uw broodje helemaal af te maken. Kom dus langs bij Bakkerij Hofkens-Debie in Retie, proef onze pistolets en ontdek zelf waarom onze klanten van heinde en ver komen voor onze pistolets.

Bekijk de ingrediënten

Ons assortiment is ruim, en zo garanderen wij onze klanten dat er voor elk wat wils is. Bekijk hieronder onze pistolets en sandwiches en neem gerust de ingrediënten eens door zodat u weet wat u eet. Op die manier kunt u perfect inschatten welk broodje het best is voor uw gezondheid. Handig, toch?

Wij hanteren uitsluitend de beste en meest kwaliteitsvolle ingrediënten, en dat proeft u meteen.

Geef uw bestelling door

We staan altijd voor u klaar om u praktische informatie te verschaffen over leveringen en bestellingen van pistolets en sandwiches. Neem gerust contact op met Bakkerij Hofkens-Debie in Retie indien u specifieke vragen heeft of een bestelling wenst te plaatsen.