Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Heerlijk banket en patisserie

Bij een verjaardag hoort vanzelfsprekend een stukje taart. Gelukkig kunt u voor banket en patisserie in Retie ook aankloppen bij Bakkerij Hofkens-Debie. Wij maken immers huisgemaakte, feestelijke taarten voor speciale gelegenheden.

Ontvangt u bezoek of ligt er een feest in het verschiet en wilt u daarom heerlijke patisserie of andere zoetigheden aanbieden? Staat er een theekransje op de planning en zoekt u een verrukkelijke fruittaart, royaal belegd met vers fruit? Eén adres! Banket en patisserie worden bij ons artisanaal bereid volgens unieke recepten, en worden afgewerkt met een delicieuze, hedendaagse touch. Kom langs in onze bakkerij in Retie en proef onze verrassende patisserie die van elke hap een echt feest maakt.

Zalig zoet

Voor elke gelegenheid is er de perfecte taart of het perfecte gebakje. Samen met u zoeken we dan ook graag naar de ideale lekkernij voor uw speciaal moment. Of u nu kiest voor een exquise gebak of voor zoete klassiekers: Bakkerij Hofkens-Debie heeft het allemaal in huis. U kunt ervan op aan dat onze verse ingrediënten zorgen voor een ware explosie van smaken. Om duimen en vingers bij af te likken!

Onze patissiers zijn helemaal in de ban van hun vak en laten hun creativiteit de vrije loop wanneer ze aan de slag gaan met de taarten en gebakjes die we dagelijks aanbieden in onze bakkerij. Zowel liefhebbers van traditionele taarten zoals appel, peer en abrikoos, als liefhebbers van fijner gebak zoals fruit- en chocolademousse, kunnen in onze toonbank vinden wat hun hartje begeert. Dankzij ons assortiment van gebak en andere zoetigheden verwent u uzelf en uw gasten optimaal.

Banket en patisserie waar u niet aan kunt weerstaan… Voor minder gaan we niet!

Kwalitatieve producten en ingrediënten

Gebak en taart wordt bij Bakkerij Hofkens-Debie vers bereid met kwalitatieve en verse producten: verse room voor onze slagroom, echte boter voor onze biscuits, verse eieren, volle melk, … Alleen het beste is goed genoeg voor onze trouwe klanten. 

Fancy fototaarten

U kunt bij ons eenvoudige, (h)eerlijke patisserie krijgen, maar ook fancy fototaarten met een zelfgekozen foto kunt u bij ons bestellen. Kies uw foto, mail het plaatje naar ons door en wij zetten er een eetbare versie van op uw taart. Kom gerust eens langs zodat we u alles kunnen vertellen over onze prachtige fototaarten.

Hieronder kunt u alvast enkele voorbeelden van onze fototaarten en andere patisserie bekijken. Ideaal voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, pensioen, doopsel of een ander feest. 

Neem contact op

Bestel onze taarten online of neem contact op met Bakkerij Hofkens-Debie in Retie voor meer informatie over leveringen en bestellingen van banket en patisserie. Uiteraard is dit ook mogelijk voor onze pistolets, koffiekoeken en broden.