Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Uitgebreid aanbod van charcuterie

Zowat elke Belg eet dagelijks smakelijk belegen boterhammen. Dat treft, want bij Bakkerij Hofkens-Debie maken we niet alleen de lekkerste broden maar zetten we ook hoog in op de lekkerste charcuterie!

Vanaf nu kunt u in onze bakkerij ook een uitgebreid aanbod van charcuterie vinden. Zo heeft u meteen ook wat beleg om op uw boterham of sandwich te leggen, want zeg nu zelf… Hoe kunt u uw dag beter starten dan met een verse boterham die belegen is met heerlijke, fijne charcuterie? Salades, worsten, fijne vleeswaren en nog veel meer vindt u bij Bakkerij Hofkens-Debie!

Hoewel we ons proberen te onderscheiden van onze concurrenten, hebben we met onze concullega’s ook iets gemeen: we leven voor ons bakmanschap! Met positieve energie en een grote glimlach staan wij elke dag klaar om onze klanten te ontvangen in onze winkel in Retie en Kasterlee. Voor ons zijn onze klanten niet zomaar onbekenden die onze producten aankopen en nuttigen. Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact met vaste klanten en gaan graag aan de slag met de feedback die we van jullie krijgen. Geef ons dus gerust uw voorkeuren door zodat we ervoor kunnen zorgen dat we voor ieder wat wils aanbieden in onze winkel.

Uitgebreid aanbod

Alles wordt voor u gesneden zoals u het graag wilt. Onze verschillende soorten vlees zijn van de beste kwaliteit en zijn dus ook een echte aanrader. Daarnaast bieden we elke dag hesp, kip- en kalkoenfilets, spek, boerenkop, worsten, en kunt u ook op ons rekenen voor huisbereide kip curry, americain, vleessalade, krabsalade, tonijnsalade, … Kortom, alles wat uw hartje maar begeert! 

Contact

Wilt u graag meer weten over de charcuterie die u kunt vinden bij Bakkerij Hofkens-Debie in Retie en Kasterlee? Neem dan zeker contact op met ons. We raden u ook onze kraakverse pistolets, koffiekoeken en chocolade aan.