Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Chocolade, het hele jaar door

Wie België zegt, zegt chocolade. Belgische chocolade is dan ook wereldberoemd, want het liefdesverhaal tussen ons kleine landje en deze zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee. Voor velen is chocolade een echte lekkernij waar ze maar met moeite kunnen afblijven. Terecht!

Elke dag opnieuw zorgen wij voor een vers aanbod. Ons assortiment vertrekt rechtstreeks van de handen van onze gepassioneerde medewerkers tot bij de klant, en precies dit maakt onze pralines zo uniek en rijk aan smaken. Bakkerij Hofkens-Debie presenteert u uitmuntende Belgische chocolade en exclusieve creaties voor een heerlijk verfijnde smaak. Zodra u onze chocolade geproefd heeft, merkt u de luxe van de subtiele smaken, de sensuele texturen en de rijke aroma’s die zowaar al uw zintuigen prikkelen.

Themacocholade

Bij speciale gelegenheden wordt er natuurlijk een extraatje voorzien. De themachocolade bij Sinterklaas, Pasen en Kerstmis is een lust voor het oog én voor de smaakpapillen. We proberen steeds origineel uit de hoek te komen, dus voor de liefhebbers zijn er genoeg redenen om eens langs te komen. Niet alleen tijdens deze feestdagen voorzien wij u graag van allerlei zoetigheden, maar ook doorheen het jaar bieden we een ruim assortiment van heerlijke chocolade.

Of u nu op zoek bent naar chocolade om de komst van Sinterklaas te vieren of u wilt een voorraad paaseieren inslaan voor het hele gezin, ons assortiment ambachtelijke chocolade en pralines is zeer ruim! Bij Bakkerij Hofkens-Debie laten we onze kennis, kunde en creativiteit de vrije loop zodat we elke week opnieuw een uiteenlopend gamma van ambachtelijke zoetigheden kunnen presenteren. U hoort het: onze chocolade stelt nooit teleur, want wij gaan er prat op steeds rekening te houden met de wensen en voorkeuren van onze klanten. 

Meer informatie

Wilt u graag nog wat extra informatie over de chocolade die te verkrijgen is bij Bakkerij Hofkens-Debie in Retie? Neem dan gerust even contact met ons op.