• slide1
  ECHT BAKMANSCHAP
  BIJ BAKKERIJ HOFKENS-DEBIE
  UIT Retie

  Op traditionele wijze, met een voedzaam,
  ovenvers en overheerlijk resultaat
  BESTEL ONLINE CONTACTEER ONS

Ons aanbod

BROOD

BROOD

In onze warme en sfeervolle zaak gaan we elke dag gedreven aan de slag om onze klanten het lekkerste brood aan te bieden. In onze toog vindt u allerlei ambachtelijke broden gemaakt met verse ingrediënten. Onze broden weten sowieso iedereen te bekoren!
PISTOLETS & SANDWICHES

PISTOLETS & SANDWICHES

Zoals elke warme bakker die zichzelf respecteert, heeft Bakkerij Hofkens-Debie meer in huis dan enkel klassiek brood. We bieden dan ook een enorm assortiment van overheerlijke pistolets, croissants, koffiekoeken en sandwiches. Met andere woorden: ideaal voor een luie zondagochtend aan de royale ontbijttafel!
KOFFIEKOEKEN

KOFFIEKOEKEN

Onze koffiekoeken worden vervaardigd met echte boter. Kom uw keuze maken uit een ruim assortiment van boterkoeken, chocoladekoeken en nog veel meer. Bent u doorgaans wat later wakker en vreest u dat onze heerlijke koffiekoeken uitverkocht zijn wanneer u aan onze toonbank staat? No worries! Neem uw telefoon en laat ons even weten welke koffiekoeken we precies aan de kant moeten leggen voor u en uw gezin. Dan komt u uw koffiekoeken gewoon op een later tijdstip oppikken.
PATISSERIE

PATISSERIE

Kom langs en proef onze verrassende recepten voor taarten en gebak. Onze patisserie maakt van elke hap een echt feest.
CHOCOLADE

CHOCOLADE

Wie België zegt, zegt chocolade. Belgische chocolade is dan ook wereldberoemd, want het liefdesverhaal tussen ons kleine landje en deze zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee. Voor velen is chocolade een echte lekkernij waar ze maar met moeite kunnen afblijven. Terecht! Elke dag opnieuw zorgen wij voor een vers aanbod. Ons assortiment vertrekt rechtstreeks van de handen van onze gepassioneerde medewerkers tot bij de klant, en precies dit maakt onze pralines zo uniek en rijk aan smaken.
CHARCUTERIE

CHARCUTERIE

Zowat elke Belg eet dagelijks smakelijk belegen boterhammen. Dat treft, want bij Bakkerij Hofkens-Debie maken we niet alleen de lekkerste broden maar zetten we ook hoog in op de lekkerste charcuterie!

Uw warme bakker in Retie

Het eerste waarnaar u op zoek gaat bij u in de buurt, is een goede, kwaliteitsvolle bakkerij. In Retie en Kasterlee vindt u Bakkerij Hofkens-Debie, een warme bakker die knapperig brood, verse pistolets en sandwiches, smakelijke koffiekoeken en nog veel meer aanbiedt. Hun ruime assortiment voorzien ze elke dag opnieuw met veel passie voor hun vak.

Voedzame broden in alle vormen en formaten, bereid met de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. In onze bakkerij geven we hoe dan ook het beste van onszelf in elke bereiding die we voor u tevoorschijn toveren. Al onze broden en recepturen zijn om duimen en vingers bij af te likken én worden bovendien geserveerd met de grootste glimlach door een team dat echt gepassioneerd is door het bakkersvak! 

Voedzaam en ovenvers

Sven Hofkens en zijn vrouw Annick Debie bakken hun broden nog steeds op traditionele wijze met een voedzaam, ovenvers en overheerlijk resultaat. Wij staan in de regio vooral bekend om onze kleine broodjes, pistolets en sandwiches, koffiekoeken, chocoladebanket en patisserie. Genoeg keuze dus om uw smaakpapillen te strelen. Ook voor charcuterie kan u bij ons terecht!

Als warme bakker wordt alles uiteraard dagvers gebakken. Kom gerust langs in onze zaak en proef zelf van al het lekkers dat op u ligt te wachten, of bestel online! Vraag meteen een spaarkaart aan en geniet na 25 broden van een gratis brood

Twintig jaar ervaring

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in een andere bakkerij, namen Sven en Annick in 2000 de bakkerij over van de vorige eigenaar. Ondertussen zijn ze al meer dan twintig jaar een vaste waarde en hebben ze hun moderne bakkerij nog uitgebreid met onder andere een heerlijk aanbod van smeuïge chocolade en verse charcuterie. 

Verder levert Bakkerij Hofkens-Debie ook brood aan de AD Delhaize in Arendonk, Dessel en Retie en de Proxy Delhaize in Laagdal, Meerhout, Veerle en Westerlo. We beschikken daarnaast ook over een broodautomaat, en bestellingen kunt u altijd tot een dag op voorhand doorgeven in de winkel, per telefoon of online.

Onze troeven

 1. 15 jaar ervaring

  Al meer dan vijftien jaar voorzien Sven Hofkens en zijn vrouw Annick Debie hun klanten van verse producten en knapperige broden

 2. Broodautomaat

  Met een eigen broodautomaat en als vaste leverancier van zeven AD en Proxy Delhaizes, kan iedereen in de streek proeven van de verrukkelijke producten van onze warme bakker

 3. Chocolade

  Bakkerij Hofkens-Debie presenteert u uitmuntende Belgische chocolade en exclusieve creaties voor een heerlijk verfijnde smaak.

 4. Charcuterie

  Vanaf nu kunt u in onze bakkerij ook een uitgebreid aanbod van charcuterie vinden.

 5. Banquet & Patisserie

  Zowel traditionele taarten zoals appel, peer en abrikoos, als fijner gebak zoals fruit- en chocolademousse, kunnen klanten in onze toonbank vinden.

Ons online bestelsysteem biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk van thuis uit uw bestellingen te plaatsen. Daarnaast geniet u als klant van de voordelen van onze spaarkaart en kunt u na sluitingstijd kraakvers brood kopen in de broodautomaat naast de winkel. Wij zijn blij te mogen constateren dat onze trouwe klanten steeds opnieuw de weg naar onze topbakkerij vinden. U toch ook?!

 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee