Kies en bestel online bij uw favoriete bakkerij:


 Hofkens-Debie in Retie  Hofkens-Debie in Kasterlee

Bij onze broodautomaat is vers brood steeds beschikbaar

Soms als ik naar huis rij in het midden van de nacht
Kom ik langs een broodmachine en rem op volle kracht
Ik wil een ramp voorkomen
Want er is al stress genoeg
Oh wonder der techniek
Ik koop een brood
Brood voor morgenvroeg

Zanger Bart Peeters schreef er eerder al een hit over. Dat broodautomaten een populaire en vooral handige tool zijn in België, hoeven we u dus niet meer te vertellen. Het is intussen laat op de avond en u bent vergeten om brood te kopen... Een probleem dat u ongetwijfeld kent. Dankzij ons eigen broodautomaat in Retie hoeft u zich daarover niet langer zorgen te maken, want ook als onze winkel gesloten is kunt u genieten van de overheerlijke broden van Bakkerij Hofkens-Debie!

Met een eigen broodautomaat en als vaste leverancier van zeven AD en Proxy Delhaizes, kan iedereen in de streek proeven van de verrukkelijke producten van onze warme bakker. De smaken die wij presenteren, zijn werkelijk onovertroffen. Wilt u weten wat u precies eet? Lees dan alles over de ingrediënten die we gebruiken. 

Naast het feit dat u gemakkelijk uw brood kunt aankopen in de broodautomaat naast onze winkel, bent u bij Bakkerij Hofkens-Debie ook aan het juiste adres voor verrukkelijke koffiekoeken, banket, patisserie, chocolade en nog veel meer. Spring gerust eens binnen en ontdek welke heerlijke kwaliteitsproducten we nog meer in de aanbieding hebben! 

Verschillende broodsoorten

Naast onze bakkerij vindt u onze broodautomaat die 24 uur per dag voorzien is van vers brood. U heeft de keuze uit verschillende soorten brood uit ons ruime assortiment, ook na sluitingstijd. U hoeft ’s ochtends de deur niet uit én u zult merken dat kwaliteit voor ons altijd op de eerste plaats komt, dus ook wat betreft de kraakverse broden die we aanbieden in onze broodautomaat. Alleen maar voordelen! 

Snelle service

Bent u ook wel eens minder georganiseerd dan u zelf zou willen? Zorgt de ratrace van onze hedendaagse samenleving ervoor dat u het bos door de bomen niet meer ziet? Beseft u laat op de avond plots dat u geen brood in huis heeft om de brooddozen van uw kroost te vullen? Geen zorgen! Dankzij onze broodautomaat kunt u vers brood kopen ook na sluitingstijd. Binnen een mum van tijd tovert u met andere woorden een ovenvers brood op de plank dankzij Bakkerij Hofkens-Debie!